dilluns, 23 de març del 2020

PRESENTACIÓ DE L'EQUIP DE SUPORT 19-20

Hola famílies Saurines!

Un dels temes pendents de l'equip de suport era reprendre aquest bloc on acostar-mos a vosaltres i que millor que fer-ho en aquests dies on la tecnologia serà el nostre mitjà de comunicació.

Per fer-nos més propers m'agradaria presentar tots els que formam part de l'equip doncs moltes de vegades no arribam a coneixer-nos!

Al CEIP Miquel Duran i Saurina els membres de l'equip de suport treballem adscrits a un cicle, d'aquesta manera som:

Orientació, on trobam a na Maria Ribas d'orientadora de centre i na Maria Perelló, la nostra PTSC.

A Ed. Infantil estan na Kika Fornés que fa de mestra de Pedagogia Terapèutica (PT), fent suport a totes les aules d'infantil. A més és l'encarregada de dur a terme el Taller d'Enriquiment (Projecte INFINITIMENT); i la mestra d'Audició i Llenguatge (AL), na Cristina Sobrino que també entra a fer el taller de llenguatge a totes les aules i fa alguns suports més, en petit grup i/o de manera individual.
L'ATE que tots coneixeu, na Penélope, i, a més,  dues mestres de suport (+1): na Maria Amengual que és la coordinadora de infantil, i na Laura Nieto, encarregada de fer Miscel·lània i alguns altres suports.

A Cicle Inicial (1r, 2n i 3r EP) trobam a na Margalida Perelló que fa de PT fent racons, suport de matemàtiques i projectes; i a na Malén Ferrer que és AL, fent desdoblaments a les àrees de llengües i suports a petits grups.

I, els més grans, els alumnes de Cicle Superior (4t, 5è i 6è) compten amb el suport de na Tonyi que és PT (substituïda en aquests moments per n'Antònia Maria) i una mestra d'Atenció a la Diversitat (AD), na Maribel Torralbo, que la substitueix na Maria del Mar.
També forma part de l'equip sa Cap d'estudis, na Mª José Rivero.

Ara ja ens podreu ubicar una mica més, podeu comptar amb nosaltres per aquelles dubtes que tengueu... Fins aviat!


Per cert, anirem fent entrades, vos esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada